Video tmerri! Shkrihet në shtyllën e tensionit të lartë! Kujdes, pamjet janë të ashpra!

Një burrë në Kili i cili kishte hipur në një shtyllë të tensionit të lartë, teksa po përpiqej të bënte “figura”, u godit nga korrenti!Vdekja ishte e menjëhershme dhe e tmerrshme!Incidenti ndodhi në Santiago të Kilit. Sipas dëshmive të ndryshme të dëshmitarëve të ndodhur në vendngjarje, burri i cili humbi jetën quhet Miguel, por asgjë tjetër nuk dihet rreth tij.Ngjarja u regjistrua nga një kalimtar me telefon celular, ndërsa ekipet e shpëtimit kishin mbërritur në vendngjarje dhe kishin hapur një dyshek shpëtimi për të shpëtuar burrin e pafat. Por edhe pse tentativat e tyre ishin të mëdha, Miguel nuk ia arriti të shpëtonte pasi nga lëvizjet e tij të shumta dhe të pa kontrolluara u godit nga tensioni i lartë dhe u “shkri” në vend.