200 Lekshi Se Shpejti Kthehet Ne Monedhe, Shihni Se Si Duket! (Foto)

Sa shpejti prerja prej letre e 200 lekeshit, do te hiqet nga qarkullimi dhe te gjithe do te duhet te perdorim monedhen 200 leke, njesoj sic u ndryshua edhe 100 lekshi. Kjo monedhe eshte edhe simbol i 100 Vjetorit te Pavaresise pasi ne te do te jete e shkruar “100 Vjet Pavaresi” dhe do te vendoset figura e Ismail Qemalit ne vend te Naim Frasherit.