Shikoni se cfar dhune ushtron nje polic Amerikan tek kjo femra (VIDEO)

Shikojeni se si nje polic Amerikan e kap nje femer dhe e perplas per toke !
 Per me teper ndiqni videon:http://youtu.be/YbFBgk1b0rg