Cfare ndodh po te Lash iPhone 5 me Coca Cola !(Video)

Te apasionuarit dhe te Fiksuarit mbas iPhone jane shtuar shume kjo fale edhe fortesise qe ky Celular ka,por gjithashtu jane shtuar dhe njerzit te cilet gjejne lloj lloj menyrash per te treguar se sa mund te duroje ky telefon.por deri tani nuk kishit shikuar te lash Iphonin 5 me coca cola dhe te punoj serisht ne menyre perfekte.Dayly-gossip.com 
http://youtu.be/7BZ3PtbwMKI