Gjarpëri më i madh në botë ‘Medusa’ (VIDEO)Me gjatësi 7 metra dhe peshë 165 kg, gjarpri “i pagëzuar” me emrin Medusa është një piton gjigand. Duhen 15 vetë që ta transportojnë dhe me të drejtë mund të quhet si gjarpri më i madh në botë! 
Per me teper ndiqni videon:http://youtu.be/C-YzZ3AlP3Y