E pabesueshme! 12-vjeçari më i shpejtë se Usain Bolt? (video)


Bëri një nga garat më mbresëlënëse dhe më fantastike që mund të arrinte ndonjëherë!
Fjala për 12vjeçarin nga Australia James Gallaougher.
Vogëlushi merrte pjesë në garën 4×100, ndërsa ekipi i tij kishte mbetur goxha mbrapa.Por, 12-vjeçari me një vrapim të pabesueshëm, përshkoi 20 metrat e fundit si rrufe duka ia arritur të dalë i pari!
Po, po i pari, madje edhe Usain Bolt do e kishte zili këtë vogëlush i cili mrekulloi me aftësinë dhe vrapimin e tij kaq të rrufeshëm/...http://youtu.be/tylPIBqLjNo