Balena “Sulmon” Dhe Fundos Jahtin..! (VIDEO)

Pasagjerët e një anijeje u bënë dëshmitarë të një incidenti të rrallë!.Një balenë teksa po notonte sipas “dëshirës” së saj, iu afrua shumë një jahti që ndodhej para anijes së turistëve, duke rënë mbi të dhe duke e fundosur atë.
Por, turistët që u gjendën në vendngjarje, në vend që nxitonin për të ndihmuar pasagjerët e jahtit, vazhduan të filmonin dhe të shijonin pamjet e rralla, që vinin nga “përbindëshat” e detit.Madje, dëgjohen qartë të qeshurat dhe gëzimi i tyre, në videon që u publikua në YouTube.Është karakteristike, pasi neglizhenca e tyre nuk kaloi pa u vënë re, madje pjesa më e madhe e shikuesve të videos i stolisën ata me komente nga më pikantet… duke detyruar personin që publikoi videon të rrëfehet dhe të komentojë se nuk ishte ai krijuesi i kësaj videoje.http://youtu.be/SUbVC9Dj33g