Vdes ne ne studion e lajmeve (Video)


Nje ngjarje e tmershme ndodh ne nje emision live nje njeri vdes duke e pyetur per jeten e tij
Kujdes se kto jan pamje shume te trishtueshme dhe nuk mund ti shikoj kushdo…