Vajza Qe Beri Buje Ne Rruge Me Veshjen E Saj (FOTO)

Nuk mund te themi se nuk eshte terheqese, por me nje fund te tille transperante dhe me te brendshme eksituese, shetit ne mes te dites. Fjala per Sophie Turner, modelja australiane, e cila e bën atë që mundet për të kaluar mesazhin qe nuk eshte tjeter pervec se … Me shikoni! Dhe me siguri nuk ka asnje qe mos e shikoje nga lart deri poshte, pasi modelja nuk ka veshur sytjena dhe gjithcka duket qarte, ndersa nga mesi i poshte i ka nxjerre te gjitha ne drite.