Shikoni se si del kjo vajze gjysem e zhveshur neper rruge (VIDEO)

Thelbi i problemit është se fermat gjithnjë e më shumë janë provokuese, ato nxisin arrogancë. Sa shpesh shihni vajza dhe gjithashtu femra të pjekura që ecin në rrugë me veshje provokuese dhe të ngushta? Fëmijët lihen vetëm, shtëpitë të pista, ushqimi i ftohtë dhe i shpejtë shërbehet në shtëpi, rroba të njollosura. Nëse një familje përfundon me probleme dhe kjo kthehet në krim (një formë dhunë e cila duhet ndëshkuar dhe dënuar) shpesh përgjegjësia është e përbashkët.