Rrahje Brutale ne BURG 1 person kunder 30 vetave (VIDEO)(


Shikoni se si ky person ben sherr me 30 te burgos te tjer dhe i rref te gjith nje bish e vertet !
Per me teper ndiqni pamjet:http://youtu.be/jYUZnL_6Ils