Pamje magjepëse nga Dubai! Fishekzjarret më madhështore të Vitit të Ri (VIDEO)Dubai ekziston në dimensionin e tij, një alternativë ku mund të gjesh gjërat më të mira në botë. Kjo fotografi e mahnitshme nga Gerald Donovan është prova më domethënëse: spektakli më i madh dhe më i lartë i fishekzjarrëve në botë, realizuar natën e ndërrimit të viteve në Burj Khalifa, struktura më e lartë e ndërtuar nga dora e njeriut me një lartësi prej 829.8 metra !
Shikojini pamjet magjepsëse nga Dubai