Kim Kardashian cmend me bikint e saj (FOTO)

Kim Kardashian nuk lodhet duke treguar linjat e saj të “nxehta”. Ajo gjen çdo mjedis dhe moment për t’i treguar përse është femra më e dëshirueshme në botë.