Kryejnë Marëdhënie Në Ballkon Ndërkohe Poshtë Tyre Mbi 50 Njerez Po I Shikonin! (Video)

Palio Siena së? Jo më. Ndërmarrja është e suksesshme në fakt një rumun 21 vjeçar, që ashtu si Piazza del Campo Giraffe fitorja aggiudicava në garën e Zonjës më 16 gusht, improvizimet, me një mik, striptizë dhe effusions lidhura. Ndiqni videon e meposhtme!! http://youtu.be/5Ic9stYvfyg