Kameramani I “Zonë E Lirë” Kap Mat “Zogun” E Fjolla Morinës (VIDEO)
Në emisonin “Zone e lirë” të udhëhequr nga Arian Cani, ishte mysafire këngëtarja, Fjolla Morina. Në një moment këngëtares iu kërkua që të këndoj një këngë, por pastaj u zbulua diçka mes këmbëve të saj.Kameramani, si duket ka qenë i fansionuar nga bukuroshja, si dhe ka arritur që të marrë një “dhuratë”, pasi “zogu” i Fjollës i’a mbylli syrin kamerës së tijë.! 
Ndiqni videon :http://youtu.be/yMg4aei10pw